Auta meitä mahdollistamaan #ProtuleiriJokaiselle! Tavoitteenamme on kerätä kesän 2024 aikana 10 000 euroa protuleirien hyväksi. Lahjoitusten turvin voimme alentaa esimerkiksi vapaaehtoisten leirinvetäjien koulutusmaksuja, saada enemmän leirinvetäjiä ja tarjota näin enemmän leiripaikkoja. Jos saamme maksuttomia koulutuksia tarjoamalla koulutettua esimerkiksi 10 tiimiä lisää, se merkitsee 14–16-vuotiaille nuorille lähes 200 leiripaikkaa lisää!

Lahjoitukseni

Lahjoitan joka kuukausi

Tai

Lahjoitan kerran

Käänteentekeviä leirejä kaikille nuorille

Nuoret tarvitsevat innostavan ja turvallisen paikan, joissa he voivat pohtia maailmaa ja tulla aidosti kuulluksi. Tätä varten on Protu. Tällä hetkellä protuleirit ovat suositumpia kuin koskaan ja kysyntää on paljon enemmän, kuin mitä pystymme leirejä järjestämään.

Yhteystietoni

* Pakolliset kentät

Lahjoituksillasi tehdään protuleirejä

Haluamme kasvattaa toimintaamme, jotta voimme tarjota mahdollisuuden uteliaaseen pohdintaan jokaiselle halukkaalle. Tee lahjoitus, niin annat nuorille lahjaksi kesäisiä kipinöitä ajatteluun ja itsevarmuutta tulevaisuuteen.

Maksutapa

Erittäin turvalliset maksut käyttämällä 256-bittistä SSL-salausta, korkeinta turvastandardia.

Luottokortti

Verkkopankki

MobilePay

"Leiri vaikutti minun ajatteluuni todella paljon ja se sai minut tajuamaan ettei minulta vielä löydy kaikkia vastauksia liittyen minuun itseeni ja muuhun maailmaan vaan minun pitää vielä etsiä niitä vastauksia, jotka voivat kuitenkin aina muuttua sillä maailma muuttuu ja minä muutun sen mukana." - protuleiriläinen Viktoria